Risi fruti med kirsebærsous
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt : Red : |
|
|
kog grød af ris vand og salt. Afkøl denne. Rør en lagkagecreme sammen efter anvisning. Rør den i grøden smag til med vanilje og sukker grøden må ikke være tør men "blød". Serveres med kirsebærsauce fra bøtte eller glas.
en billig måde at fremstille risi fruti på velbekomme. |
|
Opskriften er vist 19869 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Siff - 2013-12-21 10:06:07 Hvornår kommer der opskriften på kirsebærsausen!!!!!!!!'!!!!!!!!! AS - 2013-08-04 20:25:30 Målene er der måske ikke fordi man selv kan bestemme hvor meget man vil lave :-) Louise - 2009-12-06 21:01:59 Der mangler mål/antal på ingredienserne Sjipsjap - 2008-02-22 13:29:25 endelig fandt jeg en buílligere løsning end de -efterhånden- lidt dyre mini meals og risi frutti... det skal bare prøves :) hvor længe kan sådan en portion holde sig? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne