Kalkunschnitzler med abrikos og æble

Kalkunschnitzler med abrikos og æble, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Kimon

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
100 g.abrikoser
100 g.rødløg
100 g.æbler
2 appelsiner
 eddike (f.eks. hindbær/hvidvinseddike)
 salt
 peber
 olie
 frisk eller tørret timian
 
Opskrift:
Steg kalkunschnitzlerne 3 min. på hver side. På samme pande steges rødløg skåret i både, abrikoser i strimler plus æblebåde. Det hele tilsættes timian og saften fra 2 appelsiner. Smag til med 1-2 spsk. eddike samt salt og peber efter behag. Anret abrikos-/æbleblandingen på schnitzlerne inden servering. Kog appelsinsaften ned på panden til en dejlig sauce evt. jævnet med Maizena.





karakterer:
Opskriften er vist 7368 gange,
og udskrevet 107 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu