Lises sild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : |
|
|
Skær sildene i mundrette stykker. Rør creme fraiche med presset hvidløg, hakket løg, dild og citronsaft og vend sildestykkerne heri. Stil sildene koldt i nogle timer indtil serveringen.
|
|
Opskriften er vist 10053 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer - - 2007-04-08 22:33:37 Enig med Lahrs: Disse sild er rigtig gode Lahrs - 2005-01-01 01:01:01 Troede ærlig talt ikke at hvidløg kunne gå til sild; men en fantastisk smagsoplevelse! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne