Chokoladekage 38
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : martine Indsendt : Red : |
|
|
Læg mandlerne på et stort skærebræt og hak dem groft med en kniv.
Slå æg ud i skålen, et ad gangen.
Tilsæt sukker og salt og pisk det hvidt med håndmikseren.
Bland mel, kakao og bagepulver i en anden skål, og drys det igennem en sigte, ned i æggemassen. Tilsæt vaniljen og rør forsigtig rundt i dejen med håndmikseren. Tilsæt mælken og pisk til det hele er godt blandet. Bræk chokoladen i mange stykker og kom det i en kasserolle sammen med smørret, tænd på laveste blus og lad chokoladen og smørret smelte. Hæld det op i skålen med resten af dejen. Tilsæt de hakkede mandler og pisk det hele sammen. Smør formen i et tyndt lag men sørg for at havde været i ALLE hjørner. Hæld dejen i formen. Sæt kagen i ovnen på midterste rille i en KOLD ovn. Tænd ovnen og sæt temperaturen på 175 grader C. Lad kagen bage i ca. 45 minutter stik i den og den må meget gerne være blød i midten:) Tips: Ovnen skal være kold når du sætter kagen i. Hvis man ikke bryder sig om mandler, kan det sagtens undlades. GOD FORNØJELSE! |
|
Opskriften er vist 13441 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Rixen.... - 2007-09-17 14:01:35 den er super lækker PRØV DEN!!!!!!!!!!!!!.........( med glasur..) kristian - 2005-01-01 01:01:01 den er også god med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne