Chokoladekage 38

Chokoladekage 38, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : martine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.mandler
2 æg
200 g.sukker
1 knsp.salt
125 g.hvedemel
6 spsk.Kakao
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.vaniljepulver
1.5 dl.mælk
75 g.mørk chokolade
100 g.smør
 
 ekstra fedtstof til formen
 
Opskrift:
Læg mandlerne på et stort skærebræt og hak dem groft med en kniv. Slå æg ud i skålen, et ad gangen. Tilsæt sukker og salt og pisk det hvidt med håndmikseren.

Bland mel, kakao og bagepulver i en anden skål, og drys det igennem en sigte, ned i æggemassen. Tilsæt vaniljen og rør forsigtig rundt i dejen med håndmikseren. Tilsæt mælken og pisk til det hele er godt blandet.

Bræk chokoladen i mange stykker og kom det i en kasserolle sammen med smørret, tænd på laveste blus og lad chokoladen og smørret smelte. Hæld det op i skålen med resten af dejen. Tilsæt de hakkede mandler og pisk det hele sammen. Smør formen i et tyndt lag men sørg for at havde været i ALLE hjørner.

Hæld dejen i formen. Sæt kagen i ovnen på midterste rille i en KOLD ovn. Tænd ovnen og sæt temperaturen på 175 grader C. Lad kagen bage i ca. 45 minutter stik i den og den må meget gerne være blød i midten:)

Tips:

Ovnen skal være kold når du sætter kagen i.

Hvis man ikke bryder sig om mandler, kan det sagtens undlades.

GOD FORNØJELSE!





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage

karakterer:
Opskriften er vist 13441 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-09-17 14:01:35
den er super lækker PRØV DEN!!!!!!!!!!!!!.........( med glasur..)

  -   2005-01-01 01:01:01
den er også god med