Kryddersild med karryæg
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
|
|
Svits karry i smør i en tyk bundet gryde. Tilsæt finthakket løg, drys mel på og spæd med mælken under omrøring. Lad sovsen koge igennem. Smag til med salt, peber og sukker evt. mere karry. Varm de kogte æg heri. Serveres varmt eller lunt ledsaget af kryddersild og rugbrød.
|
|
Opskriften er vist 7866 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne