Kryddersild med karryæg

Kryddersild med karryæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandKilde : Sildesiden

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Gammeldags modnede kryddersildefileter
 Hårdkogte æg
 
 Lage:
40 g.Smør
1 Lille løg
25 g.hvedemel
4-5 dl.Mælk
 Karry
 Salt
 Peber
 lidt sukker
 
Opskrift:
Svits karry i smør i en tyk bundet gryde. Tilsæt finthakket løg, drys mel på og spæd med mælken under omrøring. Lad sovsen koge igennem. Smag til med salt, peber og sukker evt. mere karry. Varm de kogte æg heri. Serveres varmt eller lunt ledsaget af kryddersild og rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 7865 gange,
og udskrevet 117 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu