Hjemmelavet burgere
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Form 10 store og flade bøffer (skal være lidt større end burgerbollen)
Krydr med salt og peber.
Skær iceberg i tynde strimler. Skær agurk og tomat i tynde skiver. Hak løg meget fint. Rist bacon sprødt på panden og knus det til mindre stykker. Lad panden blive godt varm og steg så bøfferne UDEN fedtstof et par min. på hver side. Læg dem i et fad og hold dem varme. Lun brødene i ovnen og hold dem varme. Kom de forskellige ingredienser på små fade og skåle og stil det hele på bordet. Og så er det bare om at kreere sin egen hjemmelavede burger. Et hit for børn men også os voksne. |
|
Opskriften er vist 101678 gange,
og udskrevet 1486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (97 stemmer) |
|
Kommentarer Laura gam - 2015-11-12 05:54:41 De burger boller smager godt så tak for flere gode burger boller vh Laura gam Fno - 2013-01-24 23:25:50 Den rigtige klassiske burger kræver fedt kød mindst 18%, god bacon og en blød bolle, Kun amatører putter friske agurkeskiver i en burger. Husk løget skal være hvide salatløg, ikke almindelige løg.De skal være finthakkede.:) kris - 2011-03-19 19:48:47 hvor meget kød skal man bruge vis man er fire mennesker ?? 2 voksene og 2 børn ? emmeline - 2007-08-25 09:15:58 Peter: når det er magert kød, så svinder det ikke så meget... Peter - 2007-08-10 00:26:18 Hvorfor magert kød, det bliver de bare tørre af. Hvorfor ikke fedt på panden? Kød lukker sine "porer" når det bliver stegt og dermed modtager det ikke fedt, der er kun det fedt der er udenpå bøffen. Madmor - 2007-01-15 15:54:59 Jeg er også helt vild med ristede løg i. Mums. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne