Engelsk bøf med whiskey sauce
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : England Indsendt : |
|
|
Krydr bøfferne og steg dem i ca. 1 min. på hver side. Læg dem i et ildfast fad.
Sauce: Hak løgene og svits dem i smørret. Spæd med bouillon og kog det igennem. Rør fløde og maizena sammen og hæld det i skyen. Kog det sammen og smag til med sennep, whisky, salt og peber. Hæld saucen over bøfferne og varm dem i ovnen ved 225º 8-10 min |
|
Opskriften er vist 24759 gange,
og udskrevet 595 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (37 stemmer) |
|
Kommentarer Jose - 2007-02-16 16:24:28 Ikke noget med Engelsk Bøf at gøre.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne