Panzerotti agli spinaci
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
240g mel æltes med 2 æg og lidt koldt vand indtil du får en smidig dej.
Kog 1/2kg friske spinater (hele blad) og bland dem med 2 spsk olivenolie.
(Personligt ville jeg give dem en tur i panden med 1 fed hvidløg, så taber
de alt vand, og når afkølet, blande dem med 1 æg, muskat og en håndfuld
revet parmesanost).
Udrul dejen et par mm tyk (ikke for tynd) og skær den i 5x5 firkanter. Kom
lidt fyld på dem og luk kanterne evt. med lidt pisket æg.
Panzerotti steges i varm fedt (?) indtil gyldne.
|
|
Opskriften er vist 9664 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne