Panzerotti agli spinaci

Panzerotti agli spinaci, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
240 g.hvedemel
2 æg
 lidtkoldt vand
 
500 g.friske spinat
2 spsk.olivenolie
1 æg
 Muskatnød, stødt
 en håndfuld revet parmesanost
 
Opskrift:
240g mel æltes med 2 æg og lidt koldt vand indtil du får en smidig dej. Kog 1/2kg friske spinater (hele blad) og bland dem med 2 spsk olivenolie. (Personligt ville jeg give dem en tur i panden med 1 fed hvidløg, så taber de alt vand, og når afkølet, blande dem med 1 æg, muskat og en håndfuld revet parmesanost). Udrul dejen et par mm tyk (ikke for tynd) og skær den i 5x5 firkanter. Kom lidt fyld på dem og luk kanterne evt. med lidt pisket æg. Panzerotti steges i varm fedt (?) indtil gyldne.





karakterer:
Opskriften er vist 9664 gange,
og udskrevet 122 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu