Panzerotti di porri

Panzerotti di porri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fyld:
300 g.porrer
200 g.broccoli
100 g.kartoffel
30 g.friskreven parmesan
1 fedhvidløg
 lidtolivenolie
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
 Frituredej:
150 g.hvedemel
1 dl.mælk
2 æg
 lidt rosmarin
 salt
 peber
1 l.olie til stegning
 
Opskrift:
Lav et snit i porrerne (kun ned til midten!) på langs og kog dem i ca. 3. min. i kogende vand med lidt salt. Køl porrerne ned i koldt vand og læg dem på et tørt klæde.

Rengør og skær kartofler og broccoli i mindre stykker og kog dem i vand tilsat salt. Herefter moses kartofler og broccoli og blandes sammen med hakket hvidløg, parmesan og en smule olivenolie. Smag til med salt, peber og muskatnød.

Skil porrerne ad, så du får et blad ad gangen. Fyld denne mousse i porrebladet og luk sammen til små pakker.

Bland ingredienserne til frituredejen sammen og vend herefter porrerne i dejen og fritér dem i en gryde med varm olie (ca. 150 grader C) ca. 1 minut på hver side, eller til de er gyldne.

Tips:

Passer til de fleste slags stykker reelt kød.





karakterer:
Opskriften er vist 6364 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu