Panzerotti di porri
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Lav et snit i porrerne (kun ned til midten!) på langs og kog dem i ca. 3. min. i kogende vand med lidt salt. Køl porrerne ned i koldt vand og læg dem på et tørt klæde.
Rengør og skær kartofler og broccoli i mindre stykker og kog dem i vand tilsat salt. Herefter moses kartofler og broccoli og blandes sammen med hakket hvidløg, parmesan og en smule olivenolie. Smag til med salt, peber og muskatnød. Skil porrerne ad, så du får et blad ad gangen. Fyld denne mousse i porrebladet og luk sammen til små pakker. Bland ingredienserne til frituredejen sammen og vend herefter porrerne i dejen og fritér dem i en gryde med varm olie (ca. 150 grader C) ca. 1 minut på hver side, eller til de er gyldne. Tips: Passer til de fleste slags stykker reelt kød. |
|
Opskriften er vist 6329 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne