Svinemørbrad i fad 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraden steges på panden krydret med salt og peber, mørbraden kommes i bunden af et ovnfast fad.
Cherrytomaterne skæres i kvarte og svitses let på panden sammen med løg og skinkestrimler. Fløde, bouillon og tomatpure tilsættes. Saucen hældes over mørbraden. Ost og hakket persille hældes ovenpå. Fadet stilles i en 200 grader C. alm. ovn til osten er smeltet 20-30 minutter. Server frisk pasta og groft brød til. |
|
Opskriften er vist 97229 gange,
og udskrevet 2121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (17 stemmer) |
|
Kommentarer skovarbejderen - 2009-11-03 18:42:26 jep 0.5L fløde og en dåse flåede tomater istedet for cherry. super lækkert og enkelt. skovarbejderen - 2009-11-03 18:41:13 alt for lækkert, og enkelt. :) Bethina - 2008-04-10 21:40:07 Super. Synes at det var mærkeligt med skinke sammen med mørbraden,men det er rigtig lækkert. Brugte 9 % creme fraiche istedet for fløden og jævnede det lidt med marizena. Og kom lidt madkulør i. Synes ikke om farven... Hæ Hæ. DBE - 2005-01-01 01:01:01 Super, specielt med 2 x Mono.. men okay, altid godt.. anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager helt vild godt. Betina Olesen - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig godt, men dobbelt så meget væde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne