Braiserede duer med stuvede auberginer

Braiserede duer med stuvede auberginer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 unge duer
125 g.spæk
0.25 selleri
200 g.rensede kantareller
2 løg
2 fedhvidløg
2 stilkesølvbede
 timiankviste
1 øl
0.5 dl.cognac
 
 Aubergine:
4 aubergine
3 dl.olivenolie
1 rød peberfrugt
1 squash
2 tomater
2 fedhvidløg
 timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens grønsagerne og gør duerne i stand. Smelt spækket i en gryde. Brun duerne grundig i spækket, tag dem derefter op og hold dem varme. Sauter grønsagerne i fedtet til de er gyldne.

Læg duerne tilbage i gryden, og flamber med cognacen. Krydr med salt og peber og læg timiankvistene i. Øllen kommes ved. Lad retten simre under låg i 45 minutter.

Auberginerne:
Halver auberginerne på langs og stænk med olivenolie. Bag dem i 25 minutter i en 200 grader varm ovn. Skrab frugtkødet ud, blend det med salt, peber og en anelse olivenolie.

Rens de resterende grønsager og befri tomater og peberfrugt for kerner. Skær grønsagerne inkl. Hvidløg i små tern og sauter dem ved ikke for høj varme i olivenolie. Drys timianblade på. Smag til med salt og peber.

Lad grønsagblandingen simre i ca 30 min, til massen er faldet sammen. Rør grønsagsblandingen og auberginemassen grundigt sammen og varm i gennem.





karakterer:
Opskriften er vist 14869 gange,
og udskrevet 335 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu