Braiserede duer med stuvede auberginer
Hovedingrediens : Øvrige VildfFugle - Due - Duer Indsendt : Red : |
|
|
Rens grønsagerne og gør duerne i stand.
Smelt spækket i en gryde. Brun duerne grundig i spækket, tag dem derefter op og hold dem varme. Sauter grønsagerne i fedtet til de er gyldne.
Læg duerne tilbage i gryden, og flamber med cognacen. Krydr med salt og peber og læg timiankvistene i. Øllen kommes ved. Lad retten simre under låg i 45 minutter. Auberginerne: Halver auberginerne på langs og stænk med olivenolie. Bag dem i 25 minutter i en 200 grader varm ovn. Skrab frugtkødet ud, blend det med salt, peber og en anelse olivenolie. Rens de resterende grønsager og befri tomater og peberfrugt for kerner. Skær grønsagerne inkl. Hvidløg i små tern og sauter dem ved ikke for høj varme i olivenolie. Drys timianblade på. Smag til med salt og peber. Lad grønsagblandingen simre i ca 30 min, til massen er faldet sammen. Rør grønsagsblandingen og auberginemassen grundigt sammen og varm i gennem. |
|
Opskriften er vist 14867 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne