Karrysuppe med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : Martin W. A. Indsendt : Red : |
|
|
Steg kyllingestykkerne ca. 5 min på panden, så fedtet steger fra.
Groft hak ingredienserne til fonden, og put dem i en suppegryde sammen med kyllingestykkerne og 2 liter vand. Kog ca. 1,5 time Tag kyllingestykkerne op, og hæld fonden igennem en si, og smid grøntsager osv. væk. Smelt en stor klat smør i suppegryden, og svits hakket løg, champignons og peberfrugt sammen med 1 god tsk rød karry Tilsæt vin, fond og mælk og kog op. Tilsæt 2 fed knust hvidløg, ½-1 dl tomatpure og rør flødeosten ud i suppen. Jævn med meljævning. Smag til med hvid peber, salt, tomatpuré og karry indtil den er god stærk og krydret. Evt. chili hvis man ønsker den stærkere. Pil kødet fra kyllingestykkerne og smid det i suppen. Server med ristet bacon og hakket forårsløg eller purløg ovenpå. |
|
Opskriften er vist 46055 gange,
og udskrevet 840 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2012-05-12 21:36:36 Hej - jeg lavede den uden hvidvin men med dobbelt så meget mælk. Champignon havde jeg ikke og ligesådan heller ikke rosemarinen. Den blev ikke bare god men fantastisk god. mig - 2012-04-10 18:39:24 helt seriøst jeg syntes der er for mange ingideinser i det er okay hvis det er en god suppe men den skal også være god man skal jo ind i 1000 specil forratninger for at finde det og det lyder ikke til det er en en særlig god suppe. kokamok - 2008-11-05 17:12:53 Der er ALT ALT for meget hvidvin i suppen. jeg har prøvet at lave den og gik 100% efter opskriften.. den er virkelig ikke særlig god med alt det vin, men uden vinen (eller i hvert fald en mindre mængde)er det en udemærket opskrift på en karry suppe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne