Marinerede sild i sennepsfløde
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
|
|
Skær 1 afdryppet sild i smalle snitter og resten i mindre terninger. Skær skrællede æbler i små terninger og skyllede blegselleristilke i smalle snitter. Hak løg og syltede agurker fint.
Pil det hårdkogte æg, tag blommen ud og gnid den ud i en skål med en ske. Hak æggehviden og bland den med det øvrige salatfyld. Rør den kogte æggeblomme med den rå æggeblomme og sennep. Pisk fløden halvstiv og vend den i dressingen evt. smages til med lidt mere salt og peber, afhængig af hvor stærk en sennep man bruger. Tag den strimlede sildefilet fra og vend resten af fyldet i senneps dressingen. Anret salaten i en skål og pynt med de udskårne silde stykker, klippet purløg og små tomat snitter. |
|
Opskriften er vist 12050 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Frank & Dorte - 2008-12-09 20:12:26 Smager bare himmelsk og laves til alle festlige lejligheder og højtider |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne