Ruskisnusk
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Jette Holm Indsendt : |
|
|
Svits løg, porrer og gulerødder i margarinen i ca 5 min, tilsæt kødet og lad det svitse med til det skifter farve.
Krydr med salt og peber og hæld vand ved, så det knap dækker.
Lad retten simre ca. 1 time ved svag varme og server den med pasta.
Tips: Retten skal ikke jævnes og fedtprocenten afhænger af det kød der bruges. |
|
Opskriften er vist 12802 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ranoai Beduska - 2009-02-09 14:06:10 jeg syntes det var en glimrende varierende forslag, "ruskisnusk" vil jeg helt sikkert lave igen, ja aelv mit kræsne barn som ellers kun kan lige kogte pølser uden skind. er hans nulivret "Ruskisnusk... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne