Risflødetærte
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : |
|
|
I en tærtering anbringes makronbunden, der smøres med et lag syltede kirsebær.
Derpå lægges halvdelen af de i forvejen kogte og afkølede ris, som kun lige må være kogt møre, ikke indkogt til en fast risengrød.
Herpå stryges et lag vanillecreme og en lagkagebund lægges på.
Derefter stænkes lagkagebunden med Peter Heering, og igen et lag ris og flødecreme og den sidste bund ovenpå.
Hele tærten stryges med flødeskum og inddeles i et passende antal stykker. Hvert stykke dekoreres med et lille kræmmerhus overtrukket med chokolade og fyldt med syltede kirsbær samt lidt knust nougat eller reven chokolade. Grundris 1 portion: Caroline-ris skylles i koldt vand, blancheres, afdryppes og blandes i mælken der er kogt op med sukker og salt. Kasserollen dækkes med et låg, og der koges derefter, til risene er møre og har opsuget mælken. Denne kogning kan foregå over fyret eller i ovnen i ca. 30 minutter. Denne grundris kan anvendes til alle slags risdesserter, både varme og kolde. Kræmmerhuse: Æg og flormelis piskes glat, derefter tilsættes melet. Til sidst øl og vand til dejen har en tyktflydende konsistens, ikke for tynd. Smøres ud på rene fedtede plader efter skabelon. Dette giver en meget ensartet tykkelse og størrelse. Hvis ikke man har en skabelon, kan spiseske eller paletkniv anvendes, hvorefter massen stryges i ovale platter. Bages i godt varm ovn til dejen er fint lysebrun |
|
Opskriften er vist 10100 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne