Orange sild 1
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Kilde : Sildesiden Indsendt : Red : |
|
|
Hæld væden fra sildene over i en gryde og giv den et kort opkog sammen med reven skal samt saft fra appelsinen, kanelstang, nelliker og allehånde. Tilsæt likøren og køl lagen af. Skør sildefileterne i passende stykker og skær løgene i små snitter. Lad trække i den afkølede lage i køleskab i to døgn. Anret i en skål og pynt med appelsinsnitter og lidt friskrevet appelsinskal.
|
|
Opskriften er vist 13015 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne