Kylling i rødvins-blommerødvin
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær de yderste vingespidser af kyllingen og tag fedtet ud ved gumpen, ellers bliver saucen for fed. Skær lidt af dette fedt i småstykker og kom dem i en varm sauterpande. Gnid kyllingen med salt og peber og brun den godt på alle sider i kyllingefedtet. Mens kyllingen bruner, koges skalotteløg, rødvin, bouillon, citronskal, kanel og muskat et par minutter i en lille gryde. Si denne blanding hen over kyllingen og tilsæt blommer, skåret i mindre stykker samt peberkorn og lage.
Nu skal kyllingen simre under låg, ¾-1½ time afhængig af størrelsen. Når kødsaften i låret er helt klar, er kyllingen gennemstegt. Tag den op og kog skyen lidt ind. Smag til med salt og peber og en anelse balsamico.
|
|
Opskriften er vist 7017 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne