Kylling med hvidløg

Kylling med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kylling
 salt
 peber
20 fedhvidløg
1 stort bdt. persille
 smør
2-4 skiverbrød
1 hk. løg
1 spsk.olie
500 g.velmodne tomater
 salt
 peber
 basilikum
 
Opskrift:
Krydr kyllingen med salt og peber og fyld den op med hele hvidløgsfed og persille. Læg kyllingen i en bradepande og fordel smør over bryst og lår. Sæt kyllingen i ovnen 50-60 min. ved 200º. Svits løget i olien, uden at det tager farve. Del tomaterne i mindre stykker og lad dem svitse med. Småsimrer ca. 15 min. Krydr med salt, peber og basilikum. Tag hvidløg og persille ud af kyllingen, mos det og smør blandingen på ristede trekanter af brød. Partér kyllingen og servér den med hvidløgsbrødene og tomatsaucen. Pasta eller kartofler kan yderligere serveres til retten.





karakterer:
Opskriften er vist 11779 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-08 12:36:20
Hvis du kan li' hvidløg så er 40 ikke nok. Prop kyllingen (1200 gram) med hvidløg så den næsten revner, steg den ved 200 gr. i 1 time og 20 min. Lad den stå i ovnen i 10 min., lad den hvile på bordet i 10 min., og gå så i gang med årets bedste måltid. Velbekomme!