Kylling med hvidløg
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Krydr kyllingen med salt og peber og fyld den op med hele hvidløgsfed og persille. Læg kyllingen i en bradepande og fordel smør over bryst og lår. Sæt kyllingen i ovnen 50-60 min. ved 200º.
Svits løget i olien, uden at det tager farve. Del tomaterne i mindre stykker og lad dem svitse med. Småsimrer ca. 15 min. Krydr med salt, peber og basilikum.
Tag hvidløg og persille ud af kyllingen, mos det og smør blandingen på ristede trekanter af brød.
Partér kyllingen og servér den med hvidløgsbrødene og tomatsaucen. Pasta eller kartofler kan yderligere serveres til retten.
|
|
Opskriften er vist 11779 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer aksle - 2009-11-08 12:36:20 Hvis du kan li' hvidløg så er 40 ikke nok. Prop kyllingen (1200 gram) med hvidløg så den næsten revner, steg den ved 200 gr. i 1 time og 20 min. Lad den stå i ovnen i 10 min., lad den hvile på bordet i 10 min., og gå så i gang med årets bedste måltid. Velbekomme! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne