Vinmarinade
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse vin - Blandet vin Indsendt : Red : |
|
|
De rensede gulerødder, den rensede selleri, de pillede løg og den rensede porre skæres i småstykker, letsvitses i olien i ca. 5 min. og afsvales og vinen hældes over. Kødet kommes i en krukke og herover marinaden – gerne olien til sidst. Låg lægges over og kødet vendes af og til. Trækker i alt 2-3 dage.
|
|
Opskriften er vist 16638 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne