Citronmarinerede kyllingelår
Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben Indsendt : Red : |
|
|
Pisk citronsaft, olie, salt og peber sammen. Kom det i en frostplastpose sammen med kyllingelårene. Mariner dem i køleskabet ca. 2 timer. Marinaden kan evt. tilsættes 2 tsk hk. citrontimianblade.
Kyllingelårene grilles ca. 30 min. De skal være helt gennemstegte, dvs. kødet skal løsnes let fra benene og saften skal være klar.
|
|
Opskriften er vist 19010 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne