Baconkylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kylling fyldes med rå æblesnitter og ombindes med baconskiver.
lægges i ovnfast fad. Pensles med olie, honning, lidt salt, peber og ingefær. Steges midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter, derefter ved 225 grader C. alm. ovn i 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 151001 gange,
og udskrevet 2321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-10-01 18:23:11 BACONEN BLIVER JO SORT, hva regner du dog med. Jeg ved ikk med dig, men sort bacon kan sikkert ikke spises.. stege tiderne skal ændres totalt. Per - 2009-03-03 09:53:02 Vi gjorde som der står i opskriften, men efter at tiden var gået så var baconen helt sort, og kyllingen var knapt mør. Vi pillede baconen af og gav kyllingen 20 minutter ekstra. En anden gang vil vi starte med at pensle kyllingen med blandinge af olie og honning og give den 40 minutter ved de 200 grader C, så ville vi lægge baconen over og give den 40 minutter mere igen ved 200 grader C. Den skal have lidt ekstra tid i forhold til en almindelig grillkylling pga. æblefyldet. anonym - 2007-05-10 13:53:16 Uden på kyllingen . det står der jo også "ombundet med baconskiver" dvs rundt om kyllingen. pulpa - 2005-01-01 01:01:01 jeg forstår ikke , hvo baconskiver skal placeres er det inden i kyllingen Rikke! - 2005-01-01 01:01:01 har ikke smagt det endu men lyder godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne