Sennepskylling i flødesovs
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingerne halveres, skæres i kvarte stykker, og løst skind samt evt. fedt fjernes. Kyllingestykkerne brunes i en dyb stegepande, krydres med salt og peber og. lægges i en gryde. I stegefedtet svitses løg og champignoner og hældes over kyllingen sammen med sennep, vin, bouillon og evt. l dl vand. Småsteger 30 minutter.
Serveres med kogte sukkerærter, små gulerødder, evt. kartofler.
|
|
Opskriften er vist 9647 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2009-03-01 11:42:24 Er nybegynder inden for den udvidede kogekunst.Hvornår skal man bruge fløden og cremefraichen ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne