Sennepskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl og tør kyllingen indvendig og udvendig.
Gnid den med salt og peber ind- og udvendig. Smør gerne kyllingen indvendigt med sennep. Kyllingen brunes af i halvt smør olie på en pande, inden den lægges i en bradepande og lad den stege i ca. 50 min. ved 225 grader C. alm. ovn (ovnen skal være forvarmet). Kyllingen tages ud af ovnen og hviler mens saucen laves. Sauce: Hakket løg steges sammen med bacon i det overskydende fedtstof fra bruning af kyllingen. Drys mel over og spæd med hvidvin og stegesky fra kyllingen. Tilsæt piskefløden og sennep og lad det koge op. Smag til med salt, peber samt hakket estragon. Kyllingen parteres og lægges i saucen. Servers med ris, gem gerne lidt estragon til pynt. |
|
Opskriften er vist 9936 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne