Sennepskylling

Sennepskylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Sennepskylling, billede 4 Sennepskylling, billede 1 Sennepskylling, billede 2 Sennepskylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Kylling
 Salt
 Peber
 evt.dijonsennep
1 spsk.olie
1 spsk.smør
 
 Sauce:
1 løg
75 g.bacon i tern
1 spsk.hvedemel
2 spsk.dijonsennep
3 dl.hvidvin
2.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 frisk estragon
 
 Pynt:
 frisk estragon
 
Opskrift:
Skyl og tør kyllingen indvendig og udvendig.
Gnid den med salt og peber ind- og udvendig. Smør gerne kyllingen indvendigt med sennep. Kyllingen brunes af i halvt smør olie på en pande, inden den lægges i en bradepande og lad den stege i ca. 50 min. ved 225 grader C. alm. ovn (ovnen skal være forvarmet).

Kyllingen tages ud af ovnen og hviler mens saucen laves.

Sauce:
Hakket løg steges sammen med bacon i det overskydende fedtstof fra bruning af kyllingen.
Drys mel over og spæd med hvidvin og stegesky fra kyllingen. Tilsæt piskefløden og sennep og lad det koge op. Smag til med salt, peber samt hakket estragon.

Kyllingen parteres og lægges i saucen.
Servers med ris, gem gerne lidt estragon til pynt.





karakterer:
Opskriften er vist 9887 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu