Ananaskylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg kyllingebryster på panden i lidt olie (de skal være gennemstegte).
Læg 1 skive ananas (fra dåse) ovenpå hvert stykke kød. Drys med salt og chili. Put revet ost ovenpå. Steg under grillen i ovnen til osten smelter. Server med salat, ris og/eller flute. |
|
Opskriften er vist 102696 gange,
og udskrevet 2551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (37 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-14 14:51:51 Vi bruger mozzarella ost ovenpå - steger ikke kødet på panden, men laver det hele i ovnen. FroutixD - 2012-01-03 18:18:42 Super lækker opskrift! Smager utrolig dejlig.Den søde smag fra ananas i dåse opvejes af den stærke chili og så med en saftigt kyllingefilet mums <3 Jette København Ø - 2011-09-22 16:37:50 Jeg brugte frisk ananas - det var ikke dårligt! Retten blev super modtaget af min mand :-) Inna04 - 2011-08-07 08:52:59 Smager meget dejligt !!! Vil lave igen !!! Kim D - 2010-10-10 14:18:20 Lækkert,smager godt med Ananas og chilli. God og nem opskrift, det tager cirka ingen tid at lave:-) anonym - 2009-10-02 15:50:09 hvor lang tid tager det ca. at lave? :) Frederik the tioso - 2008-08-25 20:27:17 Mmmm :) Det var dejligt! Jeg vil råde alle til at købe en Sød chili sauce fra nette den hedder Xing Fu... den er go til at smide på risen.. ;) det er et råd der er værd at bruge! Held og hjule gløk ;) fra den sorte bog \m/ - 2008-05-04 01:39:09 Hel vild vold go´fråderen!!! HUSK chili! *bitch with a bulletbelt* Katja - 2007-05-17 11:54:56 Rigtig spændende opskrift. - Smager super dejligt, må bare prøves! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne