Saltkylling

Saltkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Saltkylling, billede 4 Saltkylling, billede 1 Saltkylling, billede 2 Saltkylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kylling á 1400 g
 
1 bdt.persille
1 tsk.basilikum
50 g.smør
1 lille løg
4 Nelliker, hele
 
3-4 kg.groft salt
4 dl.vand
 
Opskrift:
Persille og basilikum røres med smørret.

2/3 af smørret smøres indvendig i kyllingen, resten udenpå Nellikerne stikkes i løget, som lægges ind i kyllingen.

Kyllingen pakkes ind i ca 3 cm salt, der er vædet med vandet til det har ”sandslotskonsistens”

Steger i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn i 1 time 15 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 13026 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu