Barbecue kylling

Barbecue kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1300 g.kylling
1 dl.vindruekerneolie
2.5 spsk.tomatpuré koncentreret
1 spsk.Santa Maria Barbecue Krydderi
1 spsk.engelsk sauce
1 løg
0.25 tsk.tabasco
2 fedhvidløg
1.5 dl.bouillon
 
Opskrift:
Del kyllingen i kvarte. Skær løst halsskind af. Kog en barbecuesauce sammen af olie, tomatpuré, barbecuekrydderi, engelsk sauce, groftrevet løg, tabasco, knust hvidløg og bouillon, smag til med salt og peber. Kog den ved svag varme ca. 15-20 min. Afkøl. Læg kyllingen i en skål og hæld barbecuesaucen over. Vend kødet godt. Lad det trække 4 timer i køleskabet.

Tag kyllingen op, og stryg saucen af med fingrene. Læg kødet på den forvarmede grill - lårstykker ca. 25-35 min., bryststykker ca. 15-25 min. Pensl ofte med saucen.

Server kyllingen med grillstegte majskolber, blandet grøn salat samt flute.





karakterer:
Opskriften er vist 35406 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-16 06:13:12
Hvor meget kylling tror du man skal bruge hvis man bruger kyllingefilet?