Bagte citronkyllinger

Bagte citronkyllinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 små kyllinger (ca. 500 g/stk.)
2 hakkede mellemstore løg
1 hakket forårsløg
2 hakkede røde chilier
2 fedknust hvidløg
0.6 dl.jordnøddeolie
0.6 dl.citronsaft
 
Opskrift:
Skær kyllingerne i halve langs bryst og rygrad. Pres hver halvdel ned så de bliver lidt flade. Bland løg, forårsløg, chili, hvidløg, olie og citronsaft i en foodprocerssor og kør, til det er jævnt. Hæld blandingen over kyllingerne ; dæk dem til og mariner den 1 time eller natten over i køleskab. Forvarm ovnen til 180 grader. Brug tang og tag kyllingestykkerne op af marinaden; gem marinaden. Læg kødet i en bradepande i et enkelt lag. Steg det i 40 minutter, eller til det er gennemstegt og gyldent; smør det under stegningen med marinaden. Serveres med ris eller nudler og en grøntsagsret.





karakterer:
Opskriften er vist 25780 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-13 10:02:46
Små kyllinger heder også poussin

  -   2011-05-06 10:11:28
hvis man lave marinaden i en blender og der efter helder den i en si saa vaesken loeber af i en separat skaal mariner kyllingen i vaesken, det giver meget bedre resultat end hvis der klumper/stykker i, og du faar mere smag med blendede loeg.