Bagte citronkyllinger
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingerne i halve langs bryst og rygrad. Pres hver halvdel ned så de bliver lidt flade.
Bland løg, forårsløg, chili, hvidløg, olie og citronsaft i en foodprocerssor og kør, til det er jævnt. Hæld blandingen over kyllingerne ; dæk dem til og mariner den 1 time eller natten over i køleskab.
Forvarm ovnen til 180 grader. Brug tang og tag kyllingestykkerne op af marinaden; gem marinaden. Læg kødet i en bradepande i et enkelt lag. Steg det i 40 minutter, eller til det er gennemstegt og gyldent; smør det under stegningen med marinaden.
Serveres med ris eller nudler og en grøntsagsret.
|
|
Opskriften er vist 25780 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-02-13 10:02:46 Små kyllinger heder også poussin anonym - 2011-05-06 10:11:28 hvis man lave marinaden i en blender og der efter helder den i en si saa vaesken loeber af i en separat skaal mariner kyllingen i vaesken, det giver meget bedre resultat end hvis der klumper/stykker i, og du faar mere smag med blendede loeg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne