Barbecuekylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del kyllingen i 8 stykker.
Læg kyllingestykkerne i et velsmurt ildfast fad med skindsiden nedad.
Alle ingredienserne til barbecuen røres sammen til en marmeladeagtig konsistens. Pensel kyllingestykkerne med halvdelen af barbecuen. Dæk fadet med folie. Sæt fadet midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-30 minutter. Tag fadet ud og vend kyllingerne og pensel med resten af barbecuen. Sæt fadet tilbage i ovnen til kødet er mørt ca. 30 minutter. Når kyllingen er mør skal foliet fjernes. Tænd for gril eller høj ovenvarme 250-300 grader C. alm. ovn. Efterbrun kyllingestykkerne til de er gyldne og sprøde. Retten serveres med grøn salat med kartofler |
|
Opskriften er vist 80354 gange,
og udskrevet 1448 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2015-02-09 09:17:45 Dejlig nem og lækker opskrift - den smager dog for mig mere end sur/sød end barbecue. anonym - 2013-05-01 13:40:21 Super super lækker!! - Jeg tilføjede 2 tsk. soya, 1 tsk paprika og nogle dråber tabasco, så blev den helt perfekt anonym - 2013-02-28 20:12:47 Muuums! Smager så godt og er så super simpelt at lave :) anonym - 2012-04-16 14:00:37 super super lækker kylling!!! anbefaler den... Camilla - 2011-02-19 20:41:37 Vi synes opskriften var super lækker, men tror vi tilføjer lidt chili næste gang og sparer lidt på farine Gunnar - 2008-04-22 19:11:01 En rigtig kylling, men er det ikke lidt rigeligt med 3 dl. olivenolie Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes, det er en brandgod opskrift. Virkelig lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne