Barbecuekylling

Barbecuekylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Barbecuekylling, billede 4 Barbecuekylling, billede 1 Barbecuekylling, billede 2 Barbecuekylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 kyllinger a 1200 g.
 
 Barbecue
1 dl.olivenolie
2 spsk.koncentreret tomatpuré
2 fedpresset hvidløg
1 tsk.karry
100 g.brun farin
 
 
Opskrift:
Del kyllingen i 8 stykker. Læg kyllingestykkerne i et velsmurt ildfast fad med skindsiden nedad.

Alle ingredienserne til barbecuen røres sammen til en marmeladeagtig konsistens. Pensel kyllingestykkerne med halvdelen af barbecuen.

Dæk fadet med folie. Sæt fadet midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-30 minutter.

Tag fadet ud og vend kyllingerne og pensel med resten af barbecuen. Sæt fadet tilbage i ovnen til kødet er mørt ca. 30 minutter.

Når kyllingen er mør skal foliet fjernes.

Tænd for gril eller høj ovenvarme 250-300 grader C. alm. ovn. Efterbrun kyllingestykkerne til de er gyldne og sprøde.

Retten serveres med grøn salat med kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 80348 gange,
og udskrevet 1448 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-09 09:17:45
Dejlig nem og lækker opskrift - den smager dog for mig mere end sur/sød end barbecue.

  -   2013-05-01 13:40:21
Super super lækker!! - Jeg tilføjede 2 tsk. soya, 1 tsk paprika og nogle dråber tabasco, så blev den helt perfekt

  -   2013-02-28 20:12:47
Muuums! Smager så godt og er så super simpelt at lave :)

  -   2012-04-16 14:00:37
super super lækker kylling!!! anbefaler den...

  -   2011-02-19 20:41:37
Vi synes opskriften var super lækker, men tror vi tilføjer lidt chili næste gang og sparer lidt på farine

  -   2008-04-22 19:11:01
En rigtig kylling, men er det ikke lidt rigeligt med 3 dl. olivenolie

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg synes, det er en brandgod opskrift. Virkelig lækker