Marineret vild, rensdyr og elg
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Indsendt : Red : |
|
|
Kødet tages op af marinaden og brunes god i en stegegryde i rigeligt smør og derefter tilsættes salt, peber, bouillon og marinade, der evt. er siet. Steger småt under låg og kødet vendes af og til og steger i ca. 1½- 2 timer alt efter dyrets størrelse.
Skyen sies, tilsættes fløde, ekstra smør og soja og koger op, jævnes og smages til. Oksekød og svinekam steger på samme måde. Serveres med små faste evt. brunede kartofler, gerne grønne bønner, ærter, babykartotter, gele, syltede agurker. |
|
Opskriften er vist 18052 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer annasebastian - 2009-12-10 14:50:34 Opskrift på marinaden sæges Anni - 2005-01-01 01:01:01 Jeg vil også gerne vide noget om marinaden! Tanja - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler info omkring marinaden - hvilken marinade skal der anvendes, og lige ledes hvor mange grader kødet skal steges på. Inger Doffen - 2005-01-01 01:01:01 Tak for opskriften, jeg kan sige til alle prøv renkød det smager dejlig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne