Salsakylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
brun kyllingen i olie.
tilsæt de resterende ingredienser og lad det små simre 45-60 minutter.
smages til med salt og peber.
Serveres med mexicanske ris Kom chilli og spidskommen i vandet når du koger risene) |
|
Opskriften er vist 12369 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Maja J - 2011-02-09 18:27:08 En dejlig hurtig og lækker ret, brugte dog kun 1/4 l fløde og så blev kyllingen lige svitset i lidt karry. betina - 2007-09-05 13:24:17 rimelig mystisk, den ret har jeg selv komponeret med nøjagtig samme angivelser, bare lagt ind på en anden side. marianne - 2005-01-01 01:01:01 himmelsk - andet kan ikke gøre det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne