Citronmarineret kylling serveret med tyk minestrone
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Riv det gule af citronens skal på rivejernets fine side. Pres saften af citronen. Vend begge dele sammen med salt og sukker og peber. Massèr denne blanding ind i kyllingen i mindst 5 minutter.
Steg kyllingerne gyldne på alle sider i en 220 grader varm ovn en times tid.
Tyk Minestrone: Gør alle grøntsagerne i stand. Hak løg, gulerod, hvidløg og bladselleri fint. Pil bladende af timianen. Sauterne det hele ved ikke for høj varm i olivenolie. Krydr med salt og peber. Kom eddiken på og kog den væk. Hak tomaterne groft og tilsæt dem sammen med hønsebouillonen. Kog under låg i 20 minutter. Smag til igen med sukker, salt og peber. Skær bønnerne i mindre stykker. Pluk basilikummen. Kom bønner og pasta i suppen ca 10 minutter før serveringen. Smag til sidste gang. Kom basilikummen i til allersidst |
|
Opskriften er vist 10194 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne