Hawaiikylling 02
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med karrysaucen!
Skær løg og bacon i tern og svits det et par min. i brunet margarine på panden. Drys karry på og lad den svitse med et øjeblik før melet, det revne æble og tomapuré tilsættes. Rør bouillonen med ananassaften og kom det på panden og lad det småkoge i ca. 10 min. Tilsæt så ananasstykkerne. Smag til med salt. Partér kyllingen i over- og underlår, vinger og 2x brystkød. Bland mel med salt og karry i en plastpose og kom kødet i. Ryst så krydderierne er godt fordelt over det hele. Brun stykkerne i margarine og læg dem efterhånden som de er brunet færdige over i et ildfast fad. Fordel nu karrysaucen over kyllingestykkerne og sæt fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 45 min. eller til kødet er mørt. |
|
Opskriften er vist 17084 gange,
og udskrevet 669 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne