Cajunkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Cajun Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det tager ca. ½ time at gøre kyllingen klar til at sætte i ovnen.
Sæt ovnen på 180 grader C. alm. ovn. Rengør kyllingen og fjern skindet. Skær kyllingen igennem fra ryggen, men ikke igennem brystbenet. Bred kyllingen ud med brystet opad ved at trykke på brystbenet. Bland salt, peber, sennepspulver og timian, gnid kyllingen med det på begge sider. Læg kyllingen i et ovnfast fad. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skræl selleristykket og hak det fint. Varm olien og steg løg, hvidløg, selleri og laurbærblade, dæmp varmen og lad det simre i 5 min. uden at det tager farve. Tilsæt engelsksauce, appelsinjuice og fintsnittet chilipeber. Varm det igennem, til væsken begynder at koge. Bred blandingen ud over kyllingen i fadet. Sæt kyllingen i ovnen og lad den stege i 1½ time uden at vende den. Det er stærke sager og en anderledes måde at få kylling på. Min familie fandt ud af, at mixe ris og den stærke blanding på kyllingen, og klarede sig fint uden sovs. |
|
Opskriften er vist 95824 gange,
og udskrevet 1500 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne