Appelsinkylling med råstegt spidskål og kapers
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 132509 gange,
og udskrevet 9976 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2015-07-28 20:25:09 Utrolig lækker spidskål salat Irma - 2015-02-25 09:28:35 Dejlig ret. En hel ny kyllingsmag - og en rigtig dejlig spidskålsalat. Det skal prøves igen! Bea - 2015-01-06 00:12:39 Kyllingen var god, men salaten smagte ikke godt med kapers i Kai - 2009-12-21 12:18:21 til "kokken" det kan godt være du er udlært kok - det er jeg ikke, men har lavet mad siden jeg var 13 - er nu 66 - og har lavet den varme med hver dag i de 44 år vi har været gift 2 timer til en kyllig i oven er IKKE urealistisk, hvis man bruger"stegeso"og nøjes med 140-150 gr (brunes hurtigt til sidst) ChristinaRingsted - 2009-11-26 15:30:59 Jeg brugte en stegeso, og tilsatte lidt ekstra vand i bunden. Da kyllingen var næsten færdig, hældte jeg den lækre væde fra bunden over i en gryde og lavede en sovs. Min mand udbrød...og jeg citerer: "Det er den bedste sovs jeg nogensinde har smagt!" :-D Thumbs up herfra! Af de kyllinger jeg har tilberedt i mit liv (mange efterhånden, da vi selv slagter fra haven), er dette favorit-opskriften! Og også med spidskålen til, som jo er helt fantastisk! Det vil vi også lave til andre retter :) Nelius - 2009-06-16 19:28:29 Denne opskrift er bare lækker. Ret hurtig at lave og let at gå til. Kan sagtens bruges hvis der lige kommer et par gæster forbi. oyster - 2009-01-10 19:49:00 Megte lækkert.har lavet det 2 gange. første gang med alm. syltetøj, og der havde det pga. sukker indhold nemt ved at brænde på. Anden gang med sukkerfri marmelade, det blev rigtig lækkert.Brændte ikke på. Kalorieindholdet faldt ligeså sine - 2008-12-28 22:01:41 når man printer kune det godt være lidt større. min mormor kunne ikke se hvad der stod..:( Beth - 2008-09-13 08:40:26 Spidskålen smagte godt. Kyllingen blev alt for stærk og salt - alt for megen soya :-(( anonym - 2008-07-26 15:42:05 Marinaden kan bruges til alt fjerkræ. (tror jeg) I går brugte jeg den til ande bryst som kom i en folie bakke og så på kugle grillen, vi fik en masse salat til. Det kan anbefales, det var en ren score middag ;-) Aneik - 2008-07-17 19:47:55 Suveræn efter vores smag Randi - 2008-06-18 17:24:44 Jeg har tænkt mig ar prøve opskriften fredag til gæster. Kan jeg ikke bruge kyllinge bryst/overlår Ruth - 2008-06-02 00:21:50 Kom saften fra 1 appelsin og læg 15 fed hvidløg i kyllingen... Mums. Og servér gerne små nye kartofler til i stedet for ris Kokken - 2008-04-22 20:49:28 Kære Knudvire.. Hvis din kylling skal være i ovnen næsten 2 timer, så skulle du enten få checket din ovn - eller se, om kyllingen er dybfrossen...! Jeg har aldrig i min tid, som professionel udlært kok/køkkenchef hørt noget lignende!;) anonym - 2008-03-22 15:33:17 Den er blevet den opskrift der er en succes hver gang! knudvire - 2008-03-08 22:24:04 den stegetid i ovn holder ikke en meter, skal den have en centrumstemperatur på 80c som i tabellerne så skal det være næsten den dobbelte tid anonym - 2008-03-03 00:48:13 At sautére = at småstege anonym - 2008-01-20 19:01:40 Lyder lækkert, den vil jeg prøve.. Men hvordan "sauter" man?? Per - 2007-09-23 21:03:55 I stedet for spidskål kan bruges anden kål, f.eks. kinakål. Per - 2007-07-05 10:59:50 Hver gang jeg vendte kyllingen smurte jeg med marinaden. Britha Falck - 2005-01-01 01:01:01 Den råstegte spidskål med feta og kapers er supergod og et rigtig godt alternativ til god anvendelse af spidskål. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne