Kinesiske grønsager med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Rens grøntsagerne.
Hak løgene, del gulerødderne i to og skær dem i fine strimler på langs.
Skær peberfrugt, champignoner, hvidkål og bladselleri i tynde skiver.
Skær kyllingekødet i tynde strimler.
Brun kyllingekødet i olien i ca. 2 minutter. Brug en stor gryde eller evt. en wok.
Svits løg, gulerødder og hvidkål i ca. 3 minutter.
Skræl et stykke ingefær og riv det på den fine side af et rivejern. Du skal bruge ca. 2 tsk.
Tilsæt bladselleri og peberfrugt og svits det med i ca. 2 minutter.
Tilsæt champignoner, bønnespirer og reven ingefær og svits det med i yderligere ca. 2 minutter.
Tilsæt soja og smag til med salt og peber.
Server med ris og groft brød til.
|
|
Opskriften er vist 18512 gange,
og udskrevet 648 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2010-07-27 19:17:19 maden smagte super godt ! ;D FRU - 2009-03-19 00:41:51 Smager rigtig godt - brugte dog noget mere ingefær og lidt mere soya med alle de grønsager. Bente Larsen - 2005-01-01 01:01:01 Mmmh! Har lige prøvet den! Smager fantastisk! Kaoui - 2005-01-01 01:01:01 ØV! Hvorfor var det ikke med kyllingelår!!!????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne