Krydderurtekylling på kartoffelbund

Krydderurtekylling på kartoffelbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 stk.kyllingebryst a 100g
4-6 spsk.blandede krydderurter (f.eks. persille merian estragon basilikum)
1.5 spsk.olivenolie
 salt
 peber
600 g.kartofler
1 tsk.merian eller oregano
 
Opskrift:
Skyld og tør krydderierne grundigt. Hak dem og rør dem sammen med olien. Smør krydderurterne på kyllingestykkerne og drys med salt og peber.

Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Læg kartoflerne i bunden af et ovnfast glasfad. Drys med salt og merian eller oregano. Læg kyllingestykkerne oven på kartoffelbunden.

Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 45 min. eller til kyllingen er gennemstegt.

Serveres med flutes og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 19340 gange,
og udskrevet 876 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god nem og billig ret kan dog godt gøres mere børnevenlig med en dåse flåede tomat evt. med bassilikum