Kylling med banan
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Bland citronsaft med timian og 1 tsk. salt og 1 knivspids peber.
Vend kyllingefileterne i marinaden og lad dem trække 1/2 time.
Tænd ovnen på 200.
Steg kyllingefileterne på en teflonpande 2-3 min. på hver side. Læg dem i et ildfast fad.
Kom hvidløg, karry, citronskal og -saft og banan på panden og steg det et par min.
Krydr med salt og peber og fordel bananmosen på kyllingestykkerne.
Sæt fadet i ovnen 20 min.
Drys med kokos og stil det under ovnens grill til overfladen er brun.
Server med rispilaf og dampet broccoli.
|
|
Opskriften er vist 24341 gange,
og udskrevet 889 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-09 19:22:48 rispilaf Ingredienser: 2 finthakkede skalotteløg 2 dl. løse ris ½ tsk. gurkemeje evt. 10 g smør/magarine 15 g. smør/margarine 3 dl. bouillon evt. salt anonym - 2008-02-27 08:45:39 Rigtig god og fyldig ret. Prøv evt at tilsætte ananasstykker. anne - 2007-03-02 11:16:08 Det er en rigtig god opskrift, som kan spises med meget andet tilbehør end risd og broccoli. anonym - 2005-01-01 01:01:01 det lyder godt men har i ikke kylling med nogle rubeder |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne