Kylling i karrysauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt margarinen ved jævn varme på en stor teflonpande.
Brun kyllingefileterne på begge sider og lad dem efterstege,
til de er helt gennemstegte, og kødsaften er klar, mindst 10 min.
Læg dem på et serveringsfad, dæk med folie og hold dem varme. Skru helt ned for stegepanden. Tilsæt kommen og karry og lad det stege under omrøring i 1 min. Tilsæt hvidløg, løg og æble og lad det stege sammen under fortsat omrøring, til grøntsagerne er møre, ca. 3 min. Hæld vand på, bring det i kog og lad det simre Ca. 5 min, til saucen er jævn. Miks blandingen med yoghurt i en blender eller foodprocessor til en glat sauce. Øs saucen over kyllingefileterne. Drys rosiner, kokosmel og korianderblade over. Server straks. |
|
Opskriften er vist 125049 gange,
og udskrevet 1551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Ole - 2013-03-25 03:52:21 Smager udmærket, men jeg undlod at tilsætte rosiner, da jeg mener de er uegnede som menneskeføde og noget fanden har skabt i vrede :-) Tanja - 2008-11-10 20:14:12 er retten dyr og købe ind til? Beth - 2007-05-15 11:13:34 Nej tak. Den vil jeg ikke lave igen. Jacob - 2007-02-10 23:00:10 jeg vil gerne tilslutte mig Per og Christian. Ris er et godt og sundt, så lidt mere sovs vil ikke gøre denn store skade. Tak for en dejlig opskrift Christian - 2007-02-10 22:57:02 Man kunne godt bruge lidt mere sauce! det kan jeg godt lide Lisa - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor ikke bruge et madæble istedet for. Det koger nemmere ud og jævner bedre, så man ikke behøver at blende det? Per - 2005-01-01 01:01:01 Tilbehøret må være ris. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne