Appelsinkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 133332 gange,
og udskrevet 3412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-10-09 20:45:18 Brugte 2 appelsiner og så puttet jeg en chilli i ordi vi godt kan lide krydret mad .. Og så lavet eg en jævning a mazina og mælk.. Det er noget der skal laves igen.. Der er massere af smag :( Ann - 2012-06-25 23:06:17 med hensyn til kogning af ris; så hæld ris, vand og salt i gryden. Kog det op og sluk så,men lad gryden med ris tage al eftervarme på pladen. Hermed undgår man de hænger fast i bunden af gryden samt sparer energi (og penge). Lad gryden står i 20 minutter efter der er slukket så er risene færdige mig - 2011-03-07 16:09:37 Kartoffelmelet skal røres ud i koldt vand eller saft af det der skal jævnes. Emnet (appelsinsaucen) bringes i kog og den oprørte stivelse hældes i under omrøring. Efter jævningen er tilsat må emnet (appelsinsaucen) ikke koge! det kan ødelægge saucen! Man kan også bruge maizena istedet for kartoffelmel da der er neutralt i smagen og bruges til fedtfattige supper og saucer. Majsstivelsen røres op i koldt vand og røres derefter ud i det emne, der skal jævnes. Emnet koges i 4-5 minutter. mig - 2011-03-07 16:09:19 Kartoffelmelet skal røres ud i koldt vand eller saft af det der skal jævnes. Emnet (appelsinsaucen) bringes i kog og den oprørte stivelse hældes i under omrøring. Efter jævningen er tilsat må emnet (appelsinsaucen) ikke koge! det kan ødelægge saucen! Man kan også bruge maizena istedet for kartoffelmel da der er neutralt i smagen og bruges til fedtfattige supper og saucer. Majsstivelsen røres op i koldt vand og røres derefter ud i det emne, der skal jævnes. Emnet koges i 4-5 minutter. anonym - 2010-04-09 12:51:37 PRØV AT TILSÆTTE LIDT STØDT MUSKATNØD, DET `GØR DEN LIDT MERE SMAGFULD! Roland - 2009-03-18 23:11:38 Jeg personligt ville ,stege fileterne så de blev brune og lækker at se på,inden at jeg satte dem over, men smag og behag .Velbekommen .Roland vlora - 2007-09-09 21:22:58 lyder lækket skal helt sikkert prøve den Skuffet kogekone - 2005-01-01 01:01:01 Man skal lede længe efter så smagsløs en ret ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne