Yoghurtmarineret kylling på couscousbund
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kødet skæres i ca. 4 cm tykke skiver. Yoghurten blandes med krydderier og kødet vendes med yoghurten. Kødet marineres i mindst 2 timer, bedst hvis det marinerer natten over i køleskabet.
De 3 dl yoghurt afdryppes i et kaffefilter (tager ca. 1 time). Kødet afdryppes godt og vendes med olie. Nu lægges stykkerne på en rist og grilles i ovnen ca. 15 minutter, indtil de er gennemstegt. Couscoussen tilberedes efter anvisning på pakken, og lægges herefter på et fad. Kyllingestykkerne lægges over. Fadet pyntes med tomater og rødløgsringe. Den afdryppede yoghurt og lune pitabrød serveres til. |
|
Opskriften er vist 10321 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne