Indisk yoghurtkylling

Indisk yoghurtkylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     

Ingredienser:
1 kylling af 1100 gr.
 
 Marinade:
2 dl.yoghurt naturel
2 fedhvidløg
1 spsk.friskhakket ingefær
1 hakket løg
1 lime juice heraf
1 spsk.stødt koriander
1 tsk.gurkemeje
1 tsk.spidskommen
1 tsk.garam masala
 salt
 friskkværnet peber
 
 Ris:
3 dl.basmatiris
1 lille finthakket løg
1 spsk.olie
 lidtsalt
1 stang hel kanel
3 nelliker
3 hele peberkorn
3 hele kardemommefrø
4.5 dl.vand eller bouillon
 
 Tilbehør:
 tomat
 agurk
 løg
 
Opskrift:
Skær gump og vinger fra kyllingen, løft skindet op fra kødet, og flå det af hele vejen rundt. Kassér skindet. Del kyllingen i 8 mindre stykker. Bland marinaden af yoghurt, løg, ingefær, krydderier og olie. Læg kyllingestykkerne i, så de er dækket af marinaden. Dæk med madfilm, og stil dem i køleskabet i 4-8 timer. Skyl risene, klar løget i olie, og vend de hele krydderier i. Tilsæt ris og rør rundt. Hæld vand eller bouillon på, og kog under låg over svag varme i 15 min. Sluk under risene, og lad dem trække yderligere 15 min. under låg. Læg kyllingestykkerne på rist over en bradepande og grill eller steg dem i ovnen til de er gennemstegte uden at blive tørre. Vend dem og dryp med stegesaften halvvejs under stegningen.





karakterer:
Opskriften er vist 39669 gange,
og udskrevet 810 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-06 16:41:11
Supergod - prøv også at lave den med kyllingebrystfilet - den behøver ikke marinere så længe.

  -   2007-03-14 12:54:27
smag det !!!