Indisk yoghurtkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Skær gump og vinger fra kyllingen, løft skindet op fra kødet, og flå det af hele vejen rundt.
Kassér skindet.
Del kyllingen i 8 mindre stykker.
Bland marinaden af yoghurt, løg, ingefær, krydderier og olie.
Læg kyllingestykkerne i, så de er dækket af marinaden.
Dæk med madfilm, og stil dem i køleskabet i 4-8 timer.
Skyl risene, klar løget i olie, og vend de hele krydderier i.
Tilsæt ris og rør rundt.
Hæld vand eller bouillon på, og kog under låg over svag varme i 15 min.
Sluk under risene, og lad dem trække yderligere 15 min. under låg.
Læg kyllingestykkerne på rist over en bradepande og grill eller steg dem i ovnen til de er gennemstegte uden at blive tørre.
Vend dem og dryp med stegesaften halvvejs under stegningen.
|
|
Opskriften er vist 39669 gange,
og udskrevet 810 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer BetinaD - 2009-07-06 16:41:11 Supergod - prøv også at lave den med kyllingebrystfilet - den behøver ikke marinere så længe. hh - 2007-03-14 12:54:27 smag det !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne