Whiskykylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Klip eller skær kyllingen i tilpas store portionsstykker. Læg dem i et ovnfast fad.
Stænk dem over med whisky, dæk fadet med stanniol og lad det stå i ca. 1 time. Øs gerne kyllingestykkerne over nogle gange (med whisky). Hæld piskefløden i fadet rundt om kyllingen, så der bliver et pænt bundlag. Dæk kyllingestykkerne helt med skiver af ost. Retten gratineres ved 200 grader i ca. 20 minutter til kyllingen er gennemvarm, og skyen begynder at koge en smule. Så er retten klar til at blive serveret. Serveringsforslag: Serveres med løse ris og en frisk salat, eller råstegte kartofler og dampet broccoli. Tips: Du kan naturligvis også bruge en frisk kylling til retten. Begynd da med at stege kyllingen og krydr den godt. Gratineringen tager nu lidt kortere tid, da kyllingen allerede er varm. |
|
Opskriften er vist 8468 gange,
og udskrevet 135 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne