|
4 |
|
Kyllingefilet uden skind og ben4 Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
2 |
spsk. |
Herbes de Provence, tørret2 spsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
|
|
|
|
2 |
fed |
Hvidløg2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
|
400 |
gram |
Løg, pillet vægt400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
|
Squash1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.
1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
|
1 |
|
Grøn peberfrugt1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
1 |
|
Rød peberfrugt1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
1 |
|
Gul peberfrugt1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
|
5 |
spsk. |
Olivenolie5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
ds. |
Hakkede tomater, 400g1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
2 |
spsk. |
Persille, frisk2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
|
|
Pynt:
|
|
|
Basilikum, frisk Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
|
|
|
|
|
|
Tilbehør:
|
7 |
dl. |
Vand7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
4 |
dl. |
Ris4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.
80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
| |
Gnid kyllingefileterne med salt, peber og Herbes de Provense.
Pil og hak hvidløg og løg. Skyl grønsagerne. Skær squashen i tern. Halver peberfrugterne og fjern kernerne og den hvide membran og stilkefæstet - striml peberfrugten groft.
Opvarm 2 spsk. olie på en stor stegepande. Læg kyllingefileterne i og sted ca. 8 minutter. Vend og steg yderlig i ca. 5 minutter, eller indtil kyllingekødet er gennemstegt. Tag kødet op af panden, og hold det varmt.
Hæld resten af olien på stegepanden. Kom løg, hvidløg, squash og peberfrugt i. Svits under omrøring i ca. 10 minutter, eller indtil grøntsagerne er bløde. Hæld de flåede tomater i og krydr.
Læg låg på og lad det småkoge i ca. 10 minutter. Rør persille i og læg kyllingefileterne ovenpå. Læg låget på og lad det småkoge i yderligere 5 minutter.
Pynt med basilikum og server retten med ris eller couscous til.
|