Thailandsk karrykylling

Thailandsk karrykylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
200 g.friske babymajs
250 g.friske bønner
1 ds.kokosmælk
1 tsk.karry
1 løg
1 tsk.koriander
 chili efter smag
2-3 fedhvidløg
1 tsk.ingefær
1 tsk.citronsaft
 
Opskrift:
Brun kødet med løg, hvidløg og karry, tilsæt kokosmælk og krydderier. Babymajs og bønner tilsættes og koger med ca. 3-4 min. Smag til med salt.

Ris serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 32654 gange,
og udskrevet 939 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-28 12:37:04
Hvad med evt. en kogetid ? Jeg synes den opskrift er vældig uanvendelig !

  -   2010-04-18 18:44:25
Man kan nok tænke sig til det meste, men det er da egentlig en pænt RINGE forklaring, der ikke indeholder halvdelen af ingredienserne!

  -   2010-02-14 09:19:55
lyder spændende, men jeg skal da lige love for at der er mange sjove ting i:) men jeg er tretten og tror da godt jeg ville kunne lave. er der noget man skal være x-tra opmærksom på hvis man aldrig har lavet thai før?!?!

  -   2008-03-21 19:16:25
Man kan nemt også bruge ekspelvis bambusskud, istedet for bønner og majs. En rigtig lækker ret.

  -   2005-01-01 01:01:01
enormt god