Thailandsk karrykylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Brun kødet med løg, hvidløg og karry, tilsæt kokosmælk og krydderier. Babymajs og bønner tilsættes og koger med ca. 3-4 min. Smag til med salt.
Ris serveres til. |
|
Opskriften er vist 32650 gange,
og udskrevet 939 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Norge - 2012-10-28 12:37:04 Hvad med evt. en kogetid ? Jeg synes den opskrift er vældig uanvendelig ! Noah - 2010-04-18 18:44:25 Man kan nok tænke sig til det meste, men det er da egentlig en pænt RINGE forklaring, der ikke indeholder halvdelen af ingredienserne! Line-sofie - 2010-02-14 09:19:55 lyder spændende, men jeg skal da lige love for at der er mange sjove ting i:) men jeg er tretten og tror da godt jeg ville kunne lave. er der noget man skal være x-tra opmærksom på hvis man aldrig har lavet thai før?!?! charlotte - 2008-03-21 19:16:25 Man kan nemt også bruge ekspelvis bambusskud, istedet for bønner og majs. En rigtig lækker ret. joachim - 2005-01-01 01:01:01 enormt god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne