Tandoorikylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Indien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Gør kyllingen i stand og del den i 4 stykker. Gnid kyllingestykkerne med salt og citron.
Bland yoghurt og tandoori krydderi. Mariner kyllingestykkerne i denne blanding i ca. 2 timer. Læg stykkerne i et ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 30 minutter. Prik hul i kyllingen med en gaffel, når kødsaften er hvid er kyllingen færdig. Serveringsforslag: Ris drysset med finthakket rød peber, haricots verts vendt i smør og citronbåde. Drikkevarer: En let rødvin, tør hvidvin eller lyst øl passer fint til. Tips: Tandoori masala er en krydderiblanding man selv kan lave. Den består af 2-3 fed hvidløg, 1 tsk. reven ingefær, 1 tsk. paprika, 1 tsk. koriander, 2 tsk. gurkemeje, 1 tsk. stødt kommen, 2 tsk. salt. Bland krydderierne med yoghurt og citron. |
|
Opskriften er vist 14335 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Monika - 2005-01-01 01:01:01 Menes der ikke stødt spidskommen i stedet for stødt kommen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne