Stegt kylling fra New Orleans
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Amerika Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Del kyllingen i lår og bryst. Skyl og tør kyllingen.
Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. Bland mel, paprika, hvidløgspulver, salt og peber i en plasticpose. Dyp kyllingestykkerne i æggemassen og læg dem derefter 2 ad gangen i plasticposen med melet. Ryst posen så mel og krydderier sætter sig overalt på kyllinge stykkerne. Varm olien i en (sauter) pande. og steg kyllingestykkerne 8 – 10 minutter på hver side. Vend dem kun 1 gang. Lad kyllingestykkerne dryppe af på fedtsugende papir og server straks. Serveres med ristet bacon, agurkeskiver, majs på kolbe eller løskogte majs og skiver af banan og ananas. |
|
Opskriften er vist 14789 gange,
og udskrevet 275 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Inge V. - 2010-06-21 11:36:08 En virkelig dejlig og nem ret. Vi brugte skiver af kyllingebryst. Serverede retten med ovnfritter og coleslaw. Maddy - 2005-01-01 01:01:01 try it you will Love it |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne