Stegt kylling fra New Orleans

Stegt kylling fra New Orleans, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
1 kylling på ca. 1 kg.
1 æg
1 dl.mælk
100 g.hvedemel
2 spsk.paprika
1 tsk.hvidløgspulver
1 dl.olie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Del kyllingen i lår og bryst. Skyl og tør kyllingen.

Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. Bland mel, paprika, hvidløgspulver, salt og peber i en plasticpose.

Dyp kyllingestykkerne i æggemassen og læg dem derefter 2 ad gangen i plasticposen med melet. Ryst posen så mel og krydderier sætter sig overalt på kyllinge stykkerne.

Varm olien i en (sauter) pande. og steg kyllingestykkerne 8 – 10 minutter på hver side. Vend dem kun 1 gang.

Lad kyllingestykkerne dryppe af på fedtsugende papir og server straks.

Serveres med ristet bacon, agurkeskiver, majs på kolbe eller løskogte majs og skiver af banan og ananas.





karakterer:
Opskriften er vist 14739 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-21 11:36:08
En virkelig dejlig og nem ret. Vi brugte skiver af kyllingebryst. Serverede retten med ovnfritter og coleslaw.

  -   2005-01-01 01:01:01
try it you will Love it